Afbeelding

15e Tieleman Keukens Run op 15 september

Algemeen 373 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Zaterdag 15 september organiseert AV Flakkee de 15e editie van de Tieleman Keukens Run. De afstanden van 5,2 en 10 kilometer zijn voor vrijwel iedere loper geschikt. De 10km is één van de populairste onderdelen in de hardloopsport en voor wie dit net te ver vind is de halve afstand een mooi alternatief. Doe mee aan deze mooie wedstrijd, geniet van de sfeer en het parcours en beleef een sportieve zaterdagmiddag!

Om 13.00 gaat de wedstrijd 10km en de prestatieloop 5,2km van start vanaf het parkeerterrein van Tieleman Keukens. Het parcours is exact nagemeten en gaat over snelle polderwegen, de kilometers staan met bordjes aangegeven. In het verleden zijn er snelle tijden gelopen, met name als er weinig wind staat is dit een uitgelezen kans om een persoonlijk record neer te zetten.

Inschrijven kan op de dag van het evenement van 11.30 tot 12.30 uur in De Staver, voor de 10km is het inschrijfgeld € 8,- en op de 5km bedraagt dit € 6,-. Bij voorinschrijving geldt een korting van € 2,-, dit kan via de website www.avflakkee.nl t/m 11 september. In De Staver is er gelegenheid tot omkleden en douchen. Afsluitend zal rond 15.00 de prijsuitreiking plaatsvinden.

Uit de krant