Afbeelding

Avondvierdaagse Oude-Tonge

Algemeen 248 keer gelezen

OUDE-TONGE - Ook dit jaar organiseert Oranjevereniging Oude-Tonge de Avondvierdaagse van Oude-Tonge. Deze vindt plaats op 6, 7, 8 en 9 juni. Al een aantal jaren staat de Avondvierdaagse in Oude-Tonge bekend als een gezellige en goed verzorgde avondvierdaagse. Wandel gezellig met een groepje door en langs Oude-Tonge. Dit jaar kunt u meedoen met de afstanden 3, 7, 12 Km. Dit jaar voor het eerst een 12 km route. Een goede voorbereiding voor de Omloop van Goeree-Overflakkee.

Op woensdag 31 mei is er een voorinschrijving van 19.00-20.00 in de Grutterswei. De kinderen van de scholen uit Oude-Tonge kunnen inschrijven via school. Tijdens de voorinschrijving betaald u €3,-. Wanneer u inschrijft op de 1e loopavond is dit €4,-.
Op dinsdag 6 juni om 18.00 uur kunnen de stempelkaarten binnen in de Grutterswei opgehaald worden mits men heeft ingeschreven. Inschrijven kan uiteraard ook nog op 6 juni. Maar op zeker te zijn van medaille en versnapering onderweg is voorinschrijving zeer gewenst. Op 6 juni om 18.30 uur zal het startschot gegeven worden voor weer een mooie editie. Elke avond zullen we starten en eindigen bij de Grutterswei. De laatste avond is er vanaf de kaai een feestelijke, muzikale intocht richting de Grutterswei. Daarnaast wordt er door de plaatselijke ondernemers elke avond aan de inwendige mens gedacht. We kunnen al bevestigen dat de bekende gehaktballetjes zeker onderweg weer geserveerd gaan worden. Uiteraard zijn deelnemers van andere dorpen ook van harte welkom. Meer info via de website www.ovot.nl of volg Oranjevereniging Oude-Tonge op Facebook voor de laatste informatie.

Uit de krant