Afbeelding

Kampvuuravonden Buutengeweun

Algemeen 332 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Stichting Buutengeweun organiseert voor aanstaande vrijdag een kampvuuravond. "Een lekker groot vuur, een barbecue en een groep mannen die in de buitenlucht onder het genot van een biertje (of wat anders) goede gesprekken met elkaar hebben", aldus de mannen van Buutengeweun.

"De activiteiten die we als Buutengeweun organiseren, hebben over het algemeen genomen een actief karakter. Niet iedereen vindt het leuk om een hele dag actief bezig te zijn in de buitenlucht. We hopen met de kampvuuravonden op een laagdrempelige manier meer, maar ook andere mannen te trekken". Tijdens de avonden van Buutengeweun staat gezelligheid en ontmoeting centraal. Er is bewust voor gekozen om geen programma neer te zetten. "Geen druk, gewoon lekker ontspannen samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje."
De eerste kampvuuravond staat gepland op aanstaande vrijdag 19 september. Inloop vanaf 19.45 uur aan het adres Philipshoofjesweg 79 te Dirksland. De toegang is gratis, consumpties dienen contant betaald te worden.
Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst en kan op website van Stichting Buutengeweun: http://www.buutengeweun.nl. Hier kan men zich ook aanmelden voor andere activiteiten, zoals de mannendag van 1 november.

Uit de krant