Afbeelding

Nieuw beeldmerk voor Ollie B. Bommel

Algemeen 452 keer gelezen

DEN BOMMEL - Feest op obs Ollie B. Bommel in Den Bommel: daar werd afgelopen dinsdag 21 maart het nieuwe logo onthuld. De jongste leerling van de basisschool, Jaylinn, had de eer om het logo bekend te maken. Daarbij kreeg zij hulp van directeur Linda Kreeft-Blommaert én heer Ollie zelf. De bekende beer kreeg voor deze gelegenheid een nieuw pak. 

Door Eva de Graaff (oud-leerling obs Ollie B. Bommel)

Er was niet eerder een logo; de basisschool gebruikte plaatjes van Ollie B. Bommel, maar had geen eigen uniek beeldmerk. Tot nu. Het logo ziet er als volgt uit: de naam is op een speelse manier geschreven, in geel en rood. Het hoofd van heer Ollie is erin verwerkt. De school wil met het nieuwe logo uitstralen een fijne, gezellige plek te zijn, die trots is op de kinderen. 

De huidige leerlingen, hun ouders en de leerkrachten waren aanwezig bij de onthulling. Daarnaast was er ook speciaal bezoek van oud-juffen Nettie, Henny, Janine en Juliette. Om het feest compleet te maken, verzorgden oud-leerlingen lekkernijen en presentjes. Kimberley Lokker, die een eigen onderneming heeft in het maken van taarten en cupcakes, bakte cupcakes. Roy Kornet, die werkt bij Bakkerij Lekker Gebakken in Den Bommel, maakte koekjes. 

Uit de krant