(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Open avond met Annemarie van Heijningen

Algemeen 995 keer gelezen

HERKINGEN - Op donderdag 9 maart organiseert Vrouwenvereniging ‘Niet in eigen kracht’ een Open Avond in de Hervormde Gemeente te Herkingen, Scharloodijk 33, te Herkingen. De spreekster is Annemarie van Heijningen. 

De avond begint met inloop met koffie vanaf 19.00 uur, de aanvang is 19.30 uur. Het thema van de avond is: ‘Ik heb er niks meer mee - als je (klein)kind zegt niet meer te geloven’. “Een lezing over geloof, hoop en (vooral) liefde - en fijne handvatten voor het contact met je (klein)kind(eren), ook als het een andere route kiest dan u/jij had gehoopt”, laat de vrouwenvereniging weten. Er is een boekentafel aanwezig waar Annemarie haar boeken verkoopt. Jong en oud, mannen en vrouwen, iedereen is van harte welkom! 

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Predikant in Alblasserdam. Samen hebben ze drie kinderen. Naast echtgenote en moeder is Annemarie spreker en schrijver. Boeken die op haar naam staan zijn onder andere: Refomeisje; Getrouwd zijn is de hemel niet;  Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn; Gewijde chaos. Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Uit de krant