(Foto: Freepik)
(Foto: Freepik)

Nieuwjaarsduik in Ouddorp

Algemeen 929 keer gelezen

OUDDORP - Na twee jaar van afwezigheid wordt op Nieuwjaarsdag 2023 de befaamde nieuwjaarsduik van Ouddorp weer georganiseerd.

Inschrijven voor deelname kan nu al via www.nieuwjaarsduikouddorp.nl. Dit heeft de voorkeur, maar uiteraard is het op de dag zelf voor de late beslissers nog mogelijk om bij één van de inschrijfkramen op het strand te registreren. Tot 13.30 uur kan er worden ingeschreven. De eerste 500 aanwezige duikers ontvangen een wintermuts. Kosten voor deelname bedraagt 5 euro. De opbrengst gaat naar de Ouddorpse Reddingsbrigade en KNRM-station Ouddorp.

Vanaf 14.00 uur zullen de duikers opgewarmd worden waarna aansluitend het startschot wordt afgevuurd. Na afloop van de duik ontvangen de deelnemers een kom heerlijke, warme, erwtensoep. De organisatie adviseert op tijd te komen, vanaf parkeerterreinen is het namelijk ongeveer een half uur lopen tot aan de waterlijn.

Veel (lokale) ondernemers maken het mogelijk om het evenement vorm te kunnen geven, maar daarnaast is de organisatie op zoek naar medewerkers die willen helpen met de opbouw, verwerken van de inschrijvingen en het uitdelen van soep. Voor meer duikinformatie en contact kunt u terecht op www.nieuwjaarsduikouddorp.nl

Uit de krant