Afbeelding
ingezonden mededeling

Ontdek Brouwersdam Snow en beleef de winterse sfeer

Algemeen 563 keer gelezen

Open dag op zaterdag 10 december

Brouwersdam Snow houdt op zaterdag 10 december een open dag. Iedereen is vanaf 12.00 uur welkom om gratis kennis te maken met onder andere de rollerbaan, de kinderhelling en het Eisstockschiessen. Winkelen – hier is alles te koop voor een geslaagde wintersportvakantie – is ook mogelijk. Evenals wat eten van de Oostenrijkse menukaart. Kortom: een uitje in winterse sferen voor het hele gezin.

Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam is in 2023 al dertig jaar een hotspot voor watersporters en toeristen. Sinds vorig jaar is het dat ook voor wintersporters. Het centrum aan de Ossenhoek (Kabbelaarsbank) in Ouddorp is namelijk tijdens de koudere maanden gehuld in winterse sferen. Bij Brouwersdam Snow beleef je het winterseizoen.

Wat is er allemaal te doen?

In de Brouwersdam Snow Hut kun je ski- en snowboardlessen volgen op de rollerbaan. Interessant voor beginners, die hier de basis van het skiën of snowboarden kunnen leren. Maar ook voor gevorderden, die de rollerbaan kunnen gebruiken om hun techniek te verbeteren of aan hun conditie te werken. Een goede voorbereiding op de wintersportvakantie!

Voor de jongste leeftijden is er een skihelling. Kinderen tot 5 jaar kunnen hier spelenderwijs kennismaken met skiën. Wil je liever leren snowboarden? Dan kun je hier ook terecht, tot 8 jaar. Voor de kinderen die de cursus van vier weken afronden liggen een medaille en een certificaat klaar.

Kijk ook eens bij het Eisstockschiessen. Of beter: speel het gezellige spel, dat in de verte lijkt op curling en jeu-de-boules. Vlak bij de baan kun je bovendien nagelen: lange spijkers in een boomstronk slaan.

Wat de winterse sferen nog eens verhoogt, is dat het bijbehorende restaurant Eat & See op z’n Oostenrijks is aangekleed én gerechten uit dat land serveert.

Snow Store

Wist je dat je helemaal niet ver hoeft te rijden voor het kopen van ski’s, snowboards, schoenen, kleding en alle andere benodigdheden voor de wintersport? In de winkel van Brouwersdam Snow vind je een uitgebreid kwaliteitsassortiment én personeel met kennis van zaken, veel ervaring en passie voor de wintersporten.

Dit jaar is Brouwersdam Snow gestart met een eigen wax- en slijpservice. Ook het bootfitten is er in goede handen.

Ontdek Brouwersdam Snow en beleef de winterse sfeer in Ouddorp. Bijvoorbeeld op zaterdag 10 december, tijdens de open dag.

Meer informatie: www.brouwersdam.nl.        

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant