Afbeelding

Opening ALDI Sommelsdijk vrijdag 25 november

Algemeen 1.760 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Op vrijdagochtend 25 november wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Langeweg 113 in Sommelsdijk feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Sommelsdijk biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.


De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. De winkel deelt kraskaarten uit, met prijzen als een airfryer en espressomachine of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas.


Foodtruck


Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid, die klanten gratis kunnen proeven.

De nieuwe winkel aan de Langeweg 113 in Sommelsdijk beschikt over 151 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. De winkel is op zondag gesloten.

Uit de krant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief