De hervormde kerk in Sommelsdijk. (Foto: archief Eilanden-Nieuws)
De hervormde kerk in Sommelsdijk. (Foto: archief Eilanden-Nieuws)

Koor- en samenzangavond in hervormde kerk Sommelsdijk

Algemeen 707 keer gelezen

SOMMELSDIJK - In 2017 is het initiatief Diaconaal Maatschappelijk Werk (DMW) Goeree Overflakkee opgestart om Christelijke hulpverlening bij psychische-, relatie- en opvoedproblemen vanuit Bijbels perspectief te bieden. Voor dit werk vindt er op 19 november een koor- en samenzangavond plaats in de hervormde kerk van Sommelsdijk.

Dit initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Goeree-Overflakkee en een groot aantal eilandelijke kerken. Het uitvoerende gedeelte van de hulpverlening wordt verzorgd door de stichting Schuilplaats en de Vluchtheuvel, beiden gecertificeerde hulpverleningsinstanties. De thuisbasis is het verenigingsgebouw de Hoeksteen bij de hervormde kerk van Middelharnis. Meer informatie is te vinden op: www.stichtingschuilplaats.nl en www.stichtingdevluchtheuvel.nl.

Voor dit mooie en nodige werk, zal er 19 november een grote koor- en samenzangavond belegd worden in de Hervormde kerk van Sommelsdijk. Hieraan zullen het Kinderkoor Tabitha uit Nieuw-Beijerland onder leiding van Erna de Fijter en het Christelijk Ouddorps Mannenkoor en het Dirkslands Mannenkoor beide onder leiding van Dinant Struik, als samengesteld mannenkoor een bijdrage leveren. De entree is gratis. De collecte zal volledig voor het goede doel bestemd zijn.

Uit de krant