Afbeelding

Knapzakroute en oliebollenverkoop bij Doopsgezinde Gemeente Ouddorp

Algemeen 494 keer gelezen

OUDDORP - Zaterdag 29 oktober is er een Knapzakroute bij de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp aan de Dorpstienden 3. Daarnaast is er een oliebollenverkoop en worden er onder meer boeken, kleding, garnalen en Mennistenbrood verkocht. 

Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er gestart worden met de Knapzakroute. Deze keer een tocht van 3 kilometer en een tocht van 10 kilometer te lopen. “De 3 kilometer is speciaal voor de jongste, jongeren of de korte afstand lopers”, zegt de organisatie. “Het beloofd een spannende tocht te worden waarbij je op zoek gaat naar een schat en…..er zijn ook piraten. Oppassen dus!”

De kosten om mee te doen zijn 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar en 5 euro voor iedereen vanaf 12 jaar.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van de kerk, www.doopsgezindouddorp.nl. “Je kunt ook nog mee doen op de dag zelf maar dan is het risico aanwezig dat de Knapzakken op zijn.”

Bij de kerk worden op die dag oliebollen gebakken en verkocht. Tevens is er een verkooppunt bij de nieuwe Vershal, gelegen aan de parkeerplaats bij Viswinkel Hameeteman en Supermarkt Jumbo en het Pick-up point van Bakkerij Akershoek op het grote parkeerterrein naast AH. Wees er snel bij want op=op!
Naast de Knapzakroute en Oliebollenverkoop is er verkoop van boeken en kleding, Mennistenbrood, garnalen, appels en peren rechtstreeks van de teler en is er de Landlevenkraam. Koffie, thee en wat lekkers staan voor de bezoekers klaar.
De producten kunnen worden besteld via de bestellijst op de website van de kerk. “Op de dag zelf kunt u hiervoor ook bij ons terecht maar ook hier geldt, op=op”, laat de organisatie weten.

Uit de krant