De Lego-presentatie in De Stove.
De Lego-presentatie in De Stove.

Veel belangstelling voor Soos van de Stove

Algemeen 328 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Zaterdag 24 september was er op de Soos van de Stove in Sommelsdijk van alles te beleven. Ondanks de slechtere weersomstandigheden was er veel belangstelling voor het rommelmarktje, de kledingverkoop en de door de Stove-bewoners gebakken boterkoek en kokosbollen. Ook de eigen gemaakte kruudplaetjes, pindarotsjes, kaarten en vogelvoederhuisjes vonden goed aftrek.

Binnen werd onder regie van fanatieke verzamelaar en bouwer Chris Blok een Lego-presentatie opgezet. “Deze had op wat meer bezoekers gerekend maar Chris beraadt zich voor de toekomst op een wat permanentere presentatie”, zegt de organisatie. Overigens is er bij Bouwcenter Esselink, Industrieweg 35 Middelharnis, in de showroom een vitrine met een permanente Lego-presentatie. Deze is vrij te bezichtigen. “Al met al was de Soos van de Stove afgelopen zaterdag een succes, zeker ook door de inbreng van de bewoners, vrijwilligers en personeel zelf. De Soos van de Stove bedankt de bezoekers en iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt.”

Sinterklaasbestellingen voor bedrijven en particulieren
Bij de eigen Soos-bakkerij kunnen bedrijven en particulieren voor Sinterklaas eigen gemaakte bakprodukten bestellen, zolas amandelstaven, amandelletters, gevulde speculaas, chocoladeletters, chocolade met eigen wens en foto opdruk. Bezorging is mogelijk, bestel tijdig via ckrgblok@gmail.com of bel 06-25124542 t.a.v. Chris Blok.

Uit de krant