Rondrit voor Calando levert 1.750 euro op

Algemeen 260 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - In juli jongstleden werd er weer een ‘Rondje Karre’ georganiseerd over ons mooie eiland. Een rondrit met 89 historische tractoren. Dit jaar stond volledig in het teken van hospice Calando in Dirksland. Een cheque met de opbrengst van liefst 1.750 euro werd woensdag overhandigd.

In Calando zijn 24 uur per dag gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam. Hierdoor is het mogelijk om onder deskundige en professionele begeleiding het leven op een waardige manier te voltooien. De keuze voor dit goede doel was dan ook voor het bestuur van Rondje Karre snel gemaakt.

Camping Elizabeth Hoeve in Melissant maakte het weer mogelijk om hier deze dag te organiseren. Na een rit van 50 km stond er een lunch klaar bij familie Mijs in Sommelsdijk. Hierna werd het laatste stuk gereden naar Melissant, alwaar diverse versnaperingen klaar stonden. Calando met streekproducten en Rondje Karre met gebakken vis en diverse horeca. “Samen met een vijftigtal sponsoren zijn we tot een bedrag gekomen van 1.750 euro”, aldus de organisatoren. “Deze cheque is afgelopen woensdagavond overhandigd. Dit bedrag is van harte welkom, zeker nu bekend is dat Calando gaat verhuizen naar Middelharnis. Wij willen de sponsoren, deelnemers en bezoekers hartelijk danken voor het meewerken aan deze prachtige dag met een buitengewoon goed doel. We kijken uit naar volgend jaar om weer een spetterend evenement te organiseren.”

Uit de krant