(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Christengemeente Lachai Roï en Pameijer gaan samenwerking aan

Algemeen 227 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Vanaf maandag 3 oktober gaan Christengemeente Lachai Roï en Pameijer een samenwerking aan. Christengemeente Lachai Roï en Pameijer hebben elkaar gevonden in het willen uitdragen van dezelfde visie: iedereen doet er toe, en iedereen mag meedoen.

“Samenwerken en verbinden, naar elkaar omzien en elkaar weten te vinden, dat is waar het bij dit samenwerkingsinitiatief om draait”, aldus de beide partijen. Om deze visie in praktijk uit te voeren, organiseren Christengemeente Lachai Roï en Pameijer vanaf maandag 3 oktober iedere maandag van 9.00 tot 16.30 uur een open inloop. “Deze open inloop is voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid, een goed gesprek, een luisterend oor, een lekkere bak koffie of het gevoel van saamhorigheid.”
Ook zal er iedere maandag om 12.00 een lunch georganiseerd worden waar mensen zich, op dezelfde dag voor 11.00 uur, voor aan kunnen melden, dit tegen een kleine vergoeding. Een ieder is van harte welkom tijdens de inloopuren aan de Antoon Coolenstraat 11 te Sommelsdijk.

 

Uit de krant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief