Een archiefbeeld van een viering van GOchurch in de Emmaüskerk.
Een archiefbeeld van een viering van GOchurch in de Emmaüskerk.

GOchurch-samenkomst en maaltijd in Middelharnis

Algemeen 865 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Aanstaande zondag 18 september is er weer een GOchurch-viering in Middelharnis. In de samenkomst staat het thema ‘God is mijn schuilplaats’ centraal. 

De GOchurch-viering vindt van 15.00 tot 17.00 uur plaats in de Emmaüskerk aan de Koningin Julianaweg 64. Voor de kinderen van 0 tot 10 jaar is er kinderwerk. Tijdens de viering wordt er samen gezongen en gebeden, in de Bijbel gelezen en is er alle ruimte voor ontmoeting en om samen te eten. 

“GOchurch is een multiculturele christelijke gemeenschap op Goeree-Overflakkee waar mensen zich opgenomen voelen als onderdeel van een grotere familie. De maandelijkse samenkomsten zijn laagdrempelig en worden waar nodig vertaald. Zo voelen ook zij die minder bekend zijn met het evangelie, de kerk, Nederlandse tradities en culturele vormen zich snel thuis. Na de samenkomst eten wij met elkaar van heerlijk eten dat iedereen meeneemt en met elkaar deelt. Ben jij er ook bij en neem je iemand uit een andere cultuur mee? Graag tot zondag”, aldus GOchurch. Meer informatie is te vinden op www.gochurch.nl.

Uit de krant