Afbeelding

Zomermarkt en Workshop ballon vouwen in Ouddorp Centrum

Algemeen 567 keer gelezen

OUDDORP – In de komende week zijn er weer leuke activiteiten in Ouddorp Centrum.
Op woensdag 20 juli vindt er een gezellige Zomermarkt plaats in de ring van Ouddorp en op zaterdag 23 juli komt ballonkunstenaar Bart leuke workshops ballon vouwen geven.

“Wie uit Ouddorp of omgeving komt of wie in de zomer wel eens op vakantie is geweest in Ouddorp, kent vast de wel bekende Toeristendagen. Na zoveel jaren van Toeristendagen is het tijd voor wat nieuws. Natuurlijk mag er een gezellige markt niet ontbreken in de zomer, maar dit keer wel in een nieuw jasje. De Zomermarkt, een dag vol kramen, activiteiten en gezelligheid. Ook aan de kleine bezoekers is gedacht. Strijk ook zeker neer op een van de gezellige terrassen en bezoek de vele leuke winkels”, aldus de organisatie. De Zomermarkt staat er van 10.00 tot 18.00 uur.

Workshop ballon vouwen 
Zaterdag 23 juli geeft ballonkunstenaar Bart leuke workshops ballon vouwen. “Kijk jij ook naar het programma Blow Up? Wil jij dit ook leren? Dit is je kans”, zeggen de organisatoren. “Ballonartiest Bart beheerst alle technieken van het ballon vouwen. In groepjes van tien kinderen tegelijk leer je de mooiste balloncreaties te maken. Alle kinderen gaan naar huis met een mooie creatie.” De workshops zijn te volgen van 11.00 tot 15.00 uur.
Deze activiteiten worden aangeboden door de ondernemers van Ouddorp Centrum, Plein 215 en de Vrienden van de BIZ. Kijk voor meer activiteiten en evenementen op de socials van Ouddorp Centrum.

Uit de krant