(Foto: Jordi Sloots)
(Foto: Jordi Sloots)

Kievit Warmte gaat verder als Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis

Algemeen 925 keer gelezen

Middelharnis - Sinds 1 juli gaat Kievit Warmte B.V. uit Middelharnis verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. In april 2022 is het installatiebedrijf al aangesloten bij Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.  

Al meer dan 60 jaar heeft het familiebedrijf Kievit Warmte een stevige positie in de technische branche als installateur in Zuid-Holland. De 33 medewerkers werken dagelijks aan werktuigbouwkundige en duurzame installatiewerkzaamheden voor particuliere- als zakelijke markt. Kievit Warmte is gevestigd in Middelharnis en de werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van klimaatsystemen, duurzame installaties, sanitaire installaties bij particuliere- en zakelijke relaties. Deze vestiging heet per ommegaande Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis. 

Cees Kievit, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis: ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden naar Zuid-Holland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We kunnen in de toekomst naast werktuigbouwkunde ook andere disciplines aanbieden zoals elektrotechniek. Daarnaast zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’

Uit de krant