Logo eilandennieuws.nl
<p>Foto: Shutterstock</p>

Foto: Shutterstock

Muziekfeest aan de haven van Middelharnis

MIDDELHARNIS – Na twee jaar noodgedwongen corona-afwezigheid organiseren koninklijke muziekvereniging Sempre Crescendo en Watersportvereniging Flacquee op donderdag 7 juli de zevende editie van het jaarlijkse muzikale spektakel aan en in de haven van Middelharnis: Musica Nautica.

De jonge muzikanten van Little Sempre beginnen de avond onder leiding van hun dirigent Julian van der Linden. Onlangs namen zij met succes deel aan het Himalaya Jeugdfestival in Stellendam en tijdens Musica Nautica zullen ze opnieuw met veel enthousiasme van zich laten horen. Het fanfareorkest, zoals altijd onder leiding van Erik Rozendom, heeft onder de titel ‘Fiesta!’ een zomers en feestelijk muzikaal programma ingestudeerd met veel Latijns-Amerikaanse invloeden. Het concert wordt traditiegetrouw afgesloten met een spetterend optreden van Sir Olivers Band uit Den Bommel onder leiding van Machiel de Kruijf.

Musica Nautica is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur. Licht en geluid zijn wederom in de vertrouwde handen van FrameWave en de presentatie wordt verzorgd door Margriet de Graaf. Let op: bij slechte weersomstandigheden gaat het concert niet door. Kijk voor meer informatie op semprecrescendomiddelharnis.nl of volg Sempre Crescendo op Facebook.

Meer berichten