Logo eilandennieuws.nl

Landelijke Grootkoor Halleluja 2 van start

MIDDELHARNIS - Het groot landelijk gemengd, alle-leeftijdenkoor start het 2e seizoen in oktober 2022 met een veelzijdig christelijk repertoire. Het koor gaat op verschillende locaties studeren, waaronder in Middelharnis.

De liederen voor het Grootkoor Halleluja zijn speciaal bewerkt door verschillende dirigenten. “Het repertoire is veelzijdig en hartverwarmend. We zingen veel mooie liederen, zoals het Halleluja-Chorus van Händel, maar ook het eenvoudige geestelijke lied”, aldus Peter Wildeman namens de Werkgroep Hallelujakoor. Het koor wordt muzikaal ondersteund door beroepsmusici Martin Zonnenberg, Joost van Belzen en Peter Wildeman. Laatstgenoemde: “We zingen in de mooiste kerken van Nederland, van Noord tot Zuid, van West tot Oost. We starten ons eerste optreden in de Doelen van Rotterdam op 27 december, daarna volgen concerten in Amersfoort, Ede en Goes. Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. We studeren in heel Nederland, nl. in Amersfoort, Nunspeet, Goes, Hardenberg, Veenendaal, Middelharnis, Capelle aan den IJssel, Gouda en Sliedrecht.”

En indien gewenst: in mei 2023 kunnen de deelnemers met het koor naar Israël. “Daar waar we zingen en ons hart nog warmer wordt! Zingt u, zing jij mee? Doe mee met vrienden, vriendinnen, partners, kinderen. We willen graag een christelijk familiekoor zijn en samen zingen voor de naaste dichtbij en ver weg.” 

Meer informatie en aanmelden: www.hallelujakoor.nl.

Meer berichten