Tim Driece maakt de 1-1 uit een voorzet van Pim Grootenboer. (Foto: P. Prins)

De Jonge Spartaan boekt vijfde overwinning op rij

Algemeen 427 keer gelezen

ROTTERDAM - Op de laatste dag van april 2022 trad De Jonge Spartaan aan tegen de nummer zes, het Rotterdamse VVOR. Eerder dit seizoen werd thuis met 0-1 verloren van de deze tegenstander. Beide teams haalden veel punten uit de laatst gespeelde wedstrijden en waren zeven wedstrijden ongeslagen.

De Jonge Spartaan opende goed met een kansje voor aanvoerder Gerben Prins. VVOR zette hoog druk en plaatse scherpe counters via de snelle aanvallers Devante Sno, Jerrel Lamsberg en Teun Loman. In de twintigste minuut snelde Teun Loman vanaf rechts naar binnen en schoot de 1-0 in de verre hoek achter Johan Kroon. Pas pal voor rust konden de gasten op gelijke hoogte komen.

In de 72e minuut bereikte Wiljan Driece spits Michael Sloof. Deze zette van dichtbij de 1-2 op het scorebord. Keeper Johan Kroon onderscheidde zich even later met een geweldige redding na een vrije trap.

Zo boekte De Jonge Spartaan de vijfde overwinning op rij en blijft het strijden om een toegangsbewijs voor de nacompetitie. Zaterdag 7 mei komt Groote Lindt (Zwijndrecht) op bezoek op Spartacus.