Ria Lagendijk voor het opgeknapte Therapie- en Bewegingscentrum in Goedereede (Foto: Arjo de Graaff).
Ria Lagendijk voor het opgeknapte Therapie- en Bewegingscentrum in Goedereede (Foto: Arjo de Graaff).
Ingezonden mededeling

Therapie- en Bewegingscentrum Goeree bestaat 25 jaar

Algemeen Zakelijk nieuws 534 keer gelezen

GOEDEREEDE - In de afgelopen drie jaar is er in het Therapie- en Bewegingscentrum Goeree hard gewerkt aan het uitbreiden en opknappen van het pand in Goedereede. De heropening van het pand is samen met het 25-jarig bestaan van het centrum gevierd op 1 april met een Open Huis in het pand aan de Charbonstraat 11 in Goedereede.

Sinds 1997 werkt er aan de Charbonstraat een team van paramedische specialisten met als doel de cliënten en patiënten goede en passende zorg te bieden. Al snel werd het pand aan de Charbonstraat 11 te klein en werd er een dependance in Ouddorp aan de Molenweg 4d geopend. Daarna werd het pand in Goedereede uitgebreid met lichte behandelkamers en een fijne nieuwe sportzaal. Binnen het Therapie en Bewegingscentrum Goeree werken diverse disciplines waaronder fysiotherapie, osteopathie, kinderfysiotherapie, podotherapie, logopedie en het fitness- en sportcentrum Fit-Upp. 

Dagelijks wordt er door de verschillende disciplines met hun specialisaties samengewerkt. Door de korte lijntjes kan de cliënt snel terecht voor de juiste zorg. Dit werkt prettig en geeft een extra stimulans aan de zorgmedewerkers binnen het centrum. Het enthousiaste team blijft op de hoogte met vernieuwingen in de zorg waarmee kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Samen hebben we de afgelopen 25 jaar voor u klaargestaan en we hopen dit nog lang te kunnen doen. Dit jaar zal het lustrum met verschillende activiteiten gevierd worden.

Meer informatie is te vinden op: www.therapie-goeree.nl.

Uit de krant