Afbeelding

Roparunners oefenen op eigen eiland

Algemeen 574 keer gelezen

Goeree-Overflakkee - Het Flakkeese Team 159 “Goeree-Overflakkeerunners” is erg blij dat het tijdens het komende pinksterweekend weer mag deelnemen aan de Roparun. Weliswaar nog niet de traditionele, internationale run van Parijs naar Rotterdam maar wél in Nederland. “Een prachtig, alternatief traject van 550 kilometer, waarbij wordt gestart op vliegveld Twente om vervolgens kriskras door Nederland weer naar Rotterdam terug te lopen.” Om goed voorbereid aan de start van de Roparun te komen, organiseert Team 159 op zaterdag 23 april aanstaande voor de tweede keer een oefenrun op Goeree-Overflakkee.

Op die zaterdag staat een oefenrun van ongeveer 112 kilometer over het eiland op het programma.

’s Morgens om 06.00 uur vertrekt Team 159 bij Tieleman Keukens in Middelharnis, om eerst naar Ooltgensplaat te lopen en dan om ongeveer 12.30 uur bij Dorpstienden in Ouddorp aan te komen. Daarna weer terug naar Middelharnis, om daar ongeveer om 15.30 uur aan te komen op het Diekhuusplein.

Steun

Mocht u geïnteresseerd zijn in de activiteiten van de Roparun of wilt u de teamleden komen aanmoedigen, dan kan dat; de “promotiebus” van Mijnders staat bij Dorpstienden vanaf 11.30 uur tot 14.00 uur en daarna vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur op het Diekhuusplein. Bij de bus zal niet alleen een verloting plaatsvinden, maar is tevens van alles te koop voor het goede doel. Ook is er een grabbelton en een enveloppenactie. Vele sponsoren op het eiland hebben ons geholpen een leuk aanbod samen te stellen. De volledige opbrengst komt ten goede aan de bouw van het familiehuis bij Calando.

Uit de krant