Afbeelding

Goed voor Goed zoekt groene vingers

Algemeen 486 keer gelezen

Sommelsdijk - Sinds vorig jaar werkt Stichting Goed voor Goed samen met Hofstede Lust en Last in Sommelsdijk. Het aanplanten van een voedselbos is intussen door Lust en Last ingezet en, mede met hulp vanuit Goed voor Goed, zijn deze winter de randen en een aantal bomenrijen aangeplant. Komende winter volgt de rest.

“Uiteraard moeten we een aantal jaren geduld hebben voordat de eerste vruchten hiervan geplukt kunnen gaan worden” laat Goed voor Goed weten. Binnen het project van het voedselbos van Lust en Last is Goed voor Goed gestart met een moestuin/natuurtuin.

De contouren zijn vorig jaar uitgezet en we hebben de eerste groenten al kunnen oogsten. Er is intussen ook een kleine plantenkas geplaatst voor het opkweken van de eigen zaden. Goed voor Goed zoekt nog een paar vrijwilligers die er plezier in hebben om te helpen bij de tuinactiviteiten. Mensen met groene vingers of mensen die graag groene vingers willen krijgen zijn van harte welkom.

In eerste instantie zoeken ze hulp voor in de tuin en wellicht later ook in het bos. Wie interesse heeft om mee te doen, kan een mail sturen naar goedvoorgroen@goedvoorgoed.nl of bel 0655370612.

Afbeelding

Uit de krant