Afbeelding
Foto: Shutterstock

Krentenbrodenactie voor Woord en Daad

Algemeen 401 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad houdt zaterdagochtend 2 april haar jaarlijkse krentenbrodenactie. Zoals vanouds worden deze weer deur aan deur verkocht. In Ouddorp, Ooltgensplaat en Stellendam wordt er niet huis aan huis verkocht. 

De opbrengst is bestemd voor het project ‘Onderwijs in Colombia’. Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw).

In Colombia werkt Woord en Daad samen met Conviventia om christelijk onderwijs te bieden aan kinderen en jongeren uit de levensgevaarlijke buitenwijken van Bogota en in het centrum van die stad. De school waar deze kinderen naartoe gaan heet ‘Dios es Amor‘, God is Liefde. Het onderwijs is sterk gericht op persoonlijke waardigheid, je ontwikkeling als mens en is gebaseerd op christelijke waarden en normen. Door krentenbrood te kopen (4 euro per stuk / 2,50 euro voor een halfje) kan iedereen een bijdrage leveren aan de uitvoering van dit project. Mede daarom beveelt Woord en Daad de krentenbrodenactie van harte aan.

Wie niet in de gelegenheid is om krentenbroden te kopen en toch wil bijdragen aan het mooie werk van Woord en Daad, kan dat ook doen door de QR code onder dit bericht te scannen of een bijdrage over te maken op: NL61 RABO 0361 3137 72.

Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad is nog steeds dringend op zoek naar hulp of een comitélid voor Ouddorp. Wie alleen tijdens de krentenbrodenactie kan helpen, is ook zeer welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of neem een kijkje op de website: www.woordendaadgo.nl / 0187 482104.


Uit de krant