(Foto: Archief Eilanden-Nieuws)
(Foto: Archief Eilanden-Nieuws)

Herhaalprik 70-plus in De Staver alleen op uitnodiging

Algemeen 416 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Inwoners van Goeree-Overflakkee die in aanmerking komen voor de herhaalprik tegen corona (70+ of 18+ met Syndroom van Down) kunnen hiervoor tijdelijk terecht in De Staver in Sommelsdijk. In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen zij hier alleen terecht op uitnodiging.

Inwoners ontvangen een persoonlijke uitnodigingsbrief met de dag en tijdstip waarop zij welkom zijn. Om lange wachttijden te voorkomen, vraagt de GGD inwoners om niet op een andere dag of tijdstip te komen dan die op de uitnodiging staat. 

Alleen voor herhaalprik 70-plus en op uitnodiging

In tegenstelling tot een eerder bericht in deze krant is open inloop voor de herhaalprik of voor andere prikken niet mogelijk in De Staver. Dit in verband met het grote aantal mensen dat is uitgenodigd. De GGD wil voorkomen dat mensen in de rij moeten wachten. Inwoners die al een afspraak hebben op een andere locatie, wordt geadviseerd deze te laten staan. 

Waar terecht voor andere vaccinaties? 

Voor alle andere vaccinaties tegen corona (en ook voor de herhaalprik) kunt u zonder afspraak terecht in Hellevoetsluis of op een van de andere locaties van de GGD. Kijk voor meer informatie op: GGD Rotterdam-Rijnmond, prikken zonder afspraak. Bel voor vragen het informatienummer van de GGD Rotterdam-Rijnmond 010 - 443 80 31 (vriendelijk verzoek om niet de huisarts hierover te bellen).

Uit de krant