Een foto die is gemaakt tijdens een eerdere live-uitzending. Op de foto: presentator John de Geus en Tweede Kamerlid Kees van der Staaij.
Een foto die is gemaakt tijdens een eerdere live-uitzending. Op de foto: presentator John de Geus en Tweede Kamerlid Kees van der Staaij.

Kees van der Staaij in live-uitzending van SGP Goeree-Overflakkee

Algemeen 679 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op vrijdagavond 25 februari zal de SGP op Goeree-Overflakkee weer een live-uitzending verzorgen. Deze keer in het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Kees van der Staaij, Tweede Kamerlid voor de SGP, zal deze avond aanwezig zijn. Hij zal ingaan op diverse onderwerpen waarover in Den Haag wordt besloten, maar die gevolgen hebben op lokaal niveau. Uiteraard zullen verschillende SGP-kandidaten lokale standpunten toelichten.

De SGP voert campagne onder het motto ‘Bouwen in vertrouwen’. Tijdens de uitzending zullen diverse thema’s langskomen: wonen, rentmeesterschap en vitale scholen en bedrijven. Onder leiding van John de Geus gaan verschillende personen hierover met elkaar in gesprek. Zo is Kees van Dam vanuit de woningbouwcorporatie aanwezig en zal Hans Nagtegaal, directeur van Kindwijs, zijn visie geven op het onderwijs op het eiland. Ook lijsttrekker Hendrik Herweijer en wethouder Daan Markwat zitten aan tafel.

Al eerder verzorgde de SGP een live-uitzending, die door duizenden inwoners werd bekeken. Ook nu is een afwisselend programma samengesteld. De uitzending zal te volgen zijn op vrijdag 25 februari vanaf 19:30 uur via: www.sgpgo.nl/go-live.

Uit de krant