Afbeelding

Jumbo Sperling in volledig nieuw jasje gestoken

Algemeen Zakelijk nieuws 1.094 keer gelezen

OUDDORP –  Jumbo Sperling verwelkomt vanaf vandaag (woensdag 2 februari) weer haar klanten. De Jumbo Sperling winkel aan Molenweg 4 in Ouddorp heeft een compleet nieuw uiterlijk. 

Klanten hebben hier nu nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden of belegde broodjes. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Vanaf vandaag kunnen inwoners van Ouddorp en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.
Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 6 februari). Ondernemer Coen Sperling vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er borrelschalen verkrijgbaar die in de winkel worden opgemaakt, bijvoorbeeld met carpaccio en vitello tonnato. Ook bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verse maaltijden, zoals salades en pasta. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod lokale- en dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Verder behoudt de supermarkt een eigen slagerij en een uitgebreide wijnafdeling.

Bij de speciale self checkout kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.
Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, is samen met alle Jumbo collega’s enthousiast over de heropening van de winkel: “We zijn erg trots op de verbouwing van de Jumbo winkel in Ouddorp. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Uit de krant