Afbeelding

Inloophuis de Boei gaat weer open

Algemeen 397 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee opent haar deuren weer op 8 februari. De organisatoren van de Boei zien er heel erg naar uit om de bezoekers weer te ontvangen.

“Na de hopelijk laatste lockdown, openen wij onze deuren weer als centrum voor mensen met en na kanker en hun naasten”, aldus de mensen van de Boei. Op dinsdag 8 februari is iedereen  weer van harte welkom. Vanaf 10.00 uur wordt men verwelkomd door de gastvrouwen op de vertrouwde locatie in “De Overkant”, Dijkstelweg 22, in Ouddorp.

De nog beknopte en voorlopige agenda ziet er als volgt uit: 08 februari: gezellig samenzijn tot uiterlijk 15.00 uur; vergeet niet je lunch mee te nemen; voor koffie, thee en een soepje wordt gezorgd.
22 februari: onder voorbehoud, van 13.00 uur een lezing door de heer Paul van der Velde, oud-oncoloog over het onderwerp: hoe verder na een operatie en eventuele bestralingen?
8 maart en 22 maart: nog nader in te vullen.
12 april: bloemschikken met het thema: Pasen.

Aanmelden

De organisatie stelt het op prijs dat bezoekers zich vooraf aanmelden via de mail: naar info@deboeigo.nl of door het sturen van een berichtje op tel. 06-19721167.
Uiteraard houden we ons aan de RIVM regels, dus scannen QR code bij binnenkomst, 1,5 meter afstand, bij verkoudheid of wie zich niet lekker voelt: “Kom dan graag een volgende keer als u klachtenvrij bent”.
Verder heeft men bij de Boei de activiteiten om fondsen te werven weer opgestart. Het eerste resultaat daarvan ziet u terug op bijgaande foto van 26 januari 2022 waarbij Titania Poort de cheque van € 250,- overhandigd krijgt van Jouw Marktkraam uit Ouddorp.

Uit de krant