Per Amore in 2019.
(Foto: archief Eilanden-Nieuws)
Per Amore in 2019. (Foto: archief Eilanden-Nieuws)

Gospelkoor Per Amore hervat repetities

Algemeen 565 keer gelezen

STELLENDAM - Met vertrouwen in een hoopvolle toekomst heeft interkerkelijk gospelkoor “Per Amore” onder leiding van Ad de Joode afgelopen woensdag 19 januari de repetities hervat. 

“In deze tijd van de pandemie heerst er veel verdriet, pijn, angst en zorgen. God geeft jou vertrouwen in de toekomst, al gaat jouw leven anders dan je had gehoopt of verwacht”, aldus een woordvoerder van het koor in een toelichting. “Met vreugde mogen we zingen van Zijn grote liefde en het delen met anderen. Zingen is gezond voor lichaam en geest: zingen is goed tegen stress en verhoogt de weerstand. Samen zingen in een koor zorgt voor verbinding met elkaar. Met de schoonheid van muziek draagt het koor het troostvolle evangelie uit. Als muziek en woorden het hart raken krijgt God de eer, het geeft kracht en liefde in je leven. Wil jij ook eens ervaren wat een ontspanning het geeft om te zingen? Hoe blij je hiervan wordt? En wil jij ook ons 25-jarig jubileum met ons mee vieren, dan ben je van harte uitgenodigd. Kom vrijblijvend langs om eens te luisteren.” 

Gospelkoor Per Amore repeteert elke woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur, in de Gereformeerde kerk, Kerkhoflaan 2 in Stellendam. Contact opnemen kan via e-mail: info@per-amore.nl.

Uit de krant