Logo eilandennieuws.nl

Kerstattentie van De Zonnebloem

GOEREE-OVERFLAKKEE - Onlangs zijn een aantal vrijwilligers van De Zonnebloem op pad geweest om hun deelnemers van de afdeling een mooie attentie te brengen.

Door de weer ingestelde lockdown en strenge coronamaatregelen, kon de geplande activiteit niet door gaan. Het restaurant Puurr aan de Grevelingen zou een heerlijke high tea verzorgen voor de deelnemers. Het was dan ook voor de mensen een grote teleurstelling dat de activiteit geannuleerd werd. Hiervoor in de plaats werden ze verrast met een heerlijke kerstbanketstaaf met een zakje kerstchocolaatjes. Dit is mede mogelijk gemaakt door bakkerij Koese uit Oude-Tonge. Zo’n 160 van deze attenties zijn in verschillende dorpen rondgebracht. De reacties waren hartverwarmend; de deelnemers waren blij verrast (zie bijgaande foto van dhr. en mevr. Smeets) en sommigen zelfs ontroerd.

“Hopelijk is het volgend jaar weer mogelijk om activiteiten te kunnen organiseren”, aldus de mensen van De Zonnebloem. De Zonnebloem is er voor mensen met een fysieke beperking, jong of oud. Meer informatie is te vinden op de site van Nationale Vereniging De Zonnebloem Nederland en bij de afdeling via Elly Spahr v.d. Hoek (tel. 06-38927456).

Meer berichten