Afbeelding
Ingezonden bericht

Cinewall haarden elektrisch: perfect om urenlang te relaxen

Algemeen Zakelijk nieuws 384 keer gelezen

Op zoek naar dé ultieme zithoek, met innovatieve tv én haard? Een cinewall is een prachtige optie om deze twee aspecten te combineren! Het is de perfecte manier om het zitgedeelte van uw woonkamer helemaal compleet en af te maken.

Wat is het?

Eenvoudig gezegd is een cinewall een wand met daarin een tv-scherm en daaronder een elektrische haard. Het kan echter variëren van een vrij eenvoudige, strakke wand, tot een uitgebreide, elegante wandkast met deurtjes, laden en open vakken. Het vormt één, fraai geheel en het grote voordeel is dat de snoeren allemaal keurig zijn weggewerkt. De wand heeft daardoor een prachtige, opgeruimde uitstraling. Een haard onder uw tv is erg sfeervol, een fraai afgewerkte cinewall is een aanwinst voor uw interieur en garantie voor vele uurtjes heerlijk thuis relaxen.

Maatwerk

Een cinewall is maatwerk; aangepast op de situatie in uw woonkamer. U kunt dit zelf bouwen of het laten maken door een expert. De maat van de inbouw openhaarden wordt dan aangepast aan de afmetingen van de tv. Deze haard kan tot zo’n 260 cm lang zijn! De mogelijkheden voor wat betreft de indeling van de wand zijn natuurlijk eindeloos. Maak er een paar open vakken in voor uw accessoires of boeken en deurtjes of laden voor de spulletjes die u juist uit het zicht wilt hebben. Zo kunt u alles precies matchen en aanpassen aan uw wensen. Creëer de perfecte wand die praktisch is in gebruik en zorgt voor een prachtig interieur! 

Uit de krant