Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Juf Carla van der Wekken 40 jaar in het onderwijs

MIDDELHARNIS - Juf Carla van der Wekken-van Keulen was vorige week 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ze werd door haar kleuters en collega’s van CBS de Bosseschool in Middelharnis in het zonnetje gezet. 

De dag begon met een feestelijk onthaal: de juf en de kinderen mochten lopend over de rode loper naar binnen. De kleuters van haar eigen klas hadden een prachtige bloem meegenomen, waar een mooi boeket van werd gemaakt. Daarna zongen alle kleuters in de gang de juf toe met een vrolijk lied. Ze werd verrast met een prachtige mand met 40 bloembollen. Elke bloembol staat voor een jaar dat ze de kleuters liet bloeien. De kleuters snoepten van een lekker gebakje met een foto van de juf.

Na schooltijd overhandigden de collega’s haar nog een exclusieve editie van “het Clein Kwakernaat “. Een krant vol met leuke anekdotes, foto’s en weetjes over de 40 jaar die juf Carla in het onderwijs heeft gewerkt. “Het is bijzonder hoe juf Carla nog steeds vol liefde en passie lesgeeft aan haar kleuters. We feliciteren juf Carla van harte met dit jubileum en hopen dat de kleuters nog een aantal jaren mogen genieten van zo’n fantastische juf!”, aldus de mensen van de Bosseschool.

Meer berichten