Marianne en Daaf Kievit bij kamer 8.6, die voor altijd de naam Vrienden van Carmen-kamer zal dragen (Foto: Karolien Jordaan).
Marianne en Daaf Kievit bij kamer 8.6, die voor altijd de naam Vrienden van Carmen-kamer zal dragen (Foto: Karolien Jordaan).

Vrienden van Carmen-kamer in Familiehuis Daniel den Hoed

Algemeen 798 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Onlangs is namens de stichting Vrienden van Carmen een klein gezelschap, bestaande uit teamleden en sponsoren, op bezoek geweest in het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. 

Na een warm ontvangst kregen zij een rondleiding van Rachel Maréchal (directeur) en Petra van Rijn (communicatie). Met als hoogtepunt het bezichtigen van de geadopteerde kamer namens de Vrienden van Carmen. Een van de doelen van de stichting in de afgelopen jaren, was om voor 1 jaar een gastenkamer te adopteren, een tijdelijk tweede thuis voor familieleden van kankerpatiënten. Hiervoor is 20.000 euro bij elkaar gefietst en gedoneerd door diverse sponsoren. Groot was de ontroering toen Rachèl en Petra vertelden dat kamer 8.6 niet 1 jaar, maar voor altijd de Vrienden van Carmen-kamer zal blijven. “Dit is fantastisch. Nogmaals willen wij iedereen heel erg bedanken die op welke manier dan ook zijn/haar steentje heeft bijgedragen om tot dit mooie resultaat te komen”, aldus de stichting.

Uit de krant