Afbeelding

Adviesgroep De Vogel gekozen tot ‘Beste advieskantoor van Nederland’

Algemeen Zakelijk nieuws 500 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee) heeft de landelijke finale van de VVP Advies Awards 2021 gewonnen. 

Eerder dit jaar riep een vakjury De Vogel al uit tot het beste advieskantoor van de provincie Zuid-Holland, dat leverde een ticket op naar de halve finale. Uit alle provinciewinnaars verkoos de vakjury Boudesteijn Hypotheken en Verzekeringen (Genemuiden), Kok Advies (Amstelveen) en Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee) tot de drie beste advieskantoren van Nederland. Deze financiële advieskantoren verdienden daarmee een plek in de landelijke finale. Tijdens een spectaculair online event koos het online publiek onlangs uiteindelijk Adviesgroep De Vogel als winnaar. Nu mag Adviesgroep De Vogel zich een jaar lang het ‘beste advieskantoor van Nederland’ noemen. Een mooie begin van het jubileumjaar, Adviesgroep De Vogel bestaat dit jaar namelijk 70 jaar.

De glunderende directeuren Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk zijn trots. Robijn: “Zo’n eervolle onderscheiding is natuurlijk prachtig. De erkenning vanuit de verzekering- en hypotheekbranche, voor onze dienstverlening, ons ambacht als adviseur en onze drijf om te innoveren, is natuurlijk geweldig. Maar vooral ook de waardering en steun in de finale van onze klanten en samenwerkingspartners van Goeree-Overflakkee. Er is tijdens de finale massaal op ons kantoor gestemd. Dit allemaal en de leuke reacties en alle felicitaties vanuit de regio: het is overweldigend en hartverwarmend. Ik vond het in de aanloop naar de finale zo mooi om te zien dat de trots van het team groeide. Dat is nu bekroond. Wauw!” 

Lof van de jury

Om financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld. Na afloop van de finale prees juryvoorzitter Richard Meinders de aanpak van De Vogel: “Na een spannende finale met drie aan elkaar gewaagde finalisten kwam De Vogel Adviesgroep eruit als een terechte winnaar. Zeventig jaar ervaring in combinatie met lokale betrokkenheid is een ijzersterke combinatie gebleken.” 

De afgelopen jaren ontwikkelde Adviesgroep De Vogel onder andere een nieuw concept gericht op vitaliteit. Robijn legt uit: “We richten ons al jaren op de zorgverzekering en inzetbaarheid van ondernemers en personeel. Op onze afdeling Zorg & Inkomen verschuift onze rol van verzekeringsadviseur naar vitaliteitsadviseur. Want gezonde keuzes en meer bewegen maakt blijer, gelukkiger en geeft meer energie. Toch is dat een grote uitdaging. Daarom investeerden wij in ons nieuwe concept fitr, een duwtje in de rug om particulieren, ondernemers en hele bedrijven in beweging te brengen en gezonde keuzes te maken en dit vol te houden.”

De jury van de Advies Awards bestaat uit Richard Meinders (SVC Groep, voorzitter), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Robin van Beem (Polis Advocaten), Bob Klijn (Herenvest), Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif) en Jack Vos (ondernemer).

Uit de krant