"Wij bedanken iedereen die zijn of haar steentje bijgedragen heeft in de afgelopen 70 jaar."
"Wij bedanken iedereen die zijn of haar steentje bijgedragen heeft in de afgelopen 70 jaar."

Feestelijk jaar voor de deur bij Adviesgroep De Vogel

Algemeen Zakelijk nieuws 608 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Adviesgroep De Vogel bestaat dit jaar 70 jaar. Reden voor een feestje natuurlijk. En er is nóg een reden voor een feestje… Afgelopen juni riep een vakjury De Vogel al uit tot het ‘beste advieskantoor van Zuid-Holland’ en nu staan de medewerkers en het kantoor zelfs in de landelijke finale van de Advies Awards. Op 7 oktober strijdt De Vogel met twee andere partijen om de titel ‘Beste advieskantoor van Nederland’. Dit keer bepaalt het publiek wie zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen.

“De titel en finaleplaats zijn geweldig, mooie mijlpalen voor ons kantoor. We behoren volgens de vakjury tot de drie beste advieskantoren van Nederland”, vertellen directeuren Jan-Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk. “Een mooie bekroning van ons jubileumjaar dat we vanaf 1 oktober een jaar lang vieren.”

70 jaar in vogelvlucht

De wieg van Adviesgroep De Vogel stond in Melissant. In 1951 begon Piet de Vogel, grootvader van huidige directeur en mede-eigenaar Jan Peter Robijn, met het aanbieden van verzekeringen op Goeree-Overflakkee. “Niet veel later -in de jaren 60- verwierf De Vogel een verzekeringsportefeuille in Ouddorp waar Bram Pape het klantenbestand in de loop der jaren steeds verder uitbreidde. In 1980 opende het huidige kantoor aan de Diependorst. Ook toen zaten we al bij voorkeur dicht bij onze klanten”, lacht Jan Peter Robijn. In deze jaren vormden Bram Pape, Addie de Vogel en later ook Jaap Hoekman de directie van Adviesgroep De Vogel. Nu vormt Robijn samen met zijn compagnon Leon van den Nieuwendijk de directie van het bedrijf.

Verhuizing en verbouwing

Na al die jaren is het tijd voor vernieuwing. Volgend jaar start de verbouwing van het kantoor in Ouddorp. En in Middelharnis vliegt De Vogel uit om te verhuizen naar een nieuw kantoorpand aan de Landbouwweg in Middelharnis (voor de fusie van woningbouwverenigingen pand Woongoed GO). “We maken er op beide kantoren inspirerende werkplekken van”, vertelt Van den Nieuwendijk. “Met meer ruimte om onze klanten te ontvangen en activiteiten te organiseren.”

“Klantwaardering blijft grootste compliment”

“Wij bedanken iedereen die zijn of haar steentje bijgedragen heeft in de afgelopen 70 jaar. Vanzelfsprekend zijn we supertrots op ons team en op ons vak. En natuurlijk dank aan onze klanten: velen hebben onze nominatie gesteund door hun waardering uit te spreken voor ons team en onze dienstverlening. Dat is en blijft het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

Uit de krant