Afbeelding

Feestelijke opening Hairlounge by Kim

Algemeen Zakelijk nieuws 1.146 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Aanstaande zaterdag 2 oktober opent Hairlounge by Kim officieel haar deuren. De voormalige trimsalon, op Zandpad 42 te Middelharnis, heeft plaatsgemaakt voor een moderne en luxe kapsalon, waar dames en heren terecht kunnen voor uitgebreide, professionele behandelingen en een persoonlijke benadering.

“Hairlounge by Kim is een droom die uitkomt”, vertelt eigenaresse Kim Vroegindeweij (31 jaar) enthousiast. “De ambitie voor een eigen salon was er altijd al, maar nu kwam het op mijn pad en viel alles op zijn plek.” Bij een eigen salon hoorde ook een verhuizing, want samen met haar man Johan en zoontje Gijs (1,5 jaar) betrok Kim de woning boven de zaak. Kim wist als kind al dat ze kapster wilde worden. Glimlachend: “Dat was al zo toen ik vijf jaar was.” Ze volgde de kappersopleiding en werkte meer dan zestien jaar in verschillende kapsalons, waarbij ze een vaste klantenkring opbouwde.

Vernieuwend

Hairlounge is een kapsalon waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Kim neemt graag de tijd voor iedere klant, zodat ze al haar passie en creativiteit in haar werk kan leggen. Want: “Wat is er leuker dan mensen blij te maken?”
Met Hairlounge wil ze graag een vernieuwend onderscheid maken. “Omdat ik altijd in kapsalons in de stad heb gewerkt, ben ik erg goed op de hoogte van de laatste kleurtechnieken. Daarnaast werk ik met producten van het duurzame merk Authentic Beauty Concept, die 100% vegan zijn en diverse belangrijke awards hebben gewonnen. Daar krijg ik veel positieve reacties op.”

Winactie

De officiële opening op zaterdag 2 oktober wordt groots gevierd. “Iedereen is dan ook van harte welkom om langs te komen”, zegt Kim. “Tussen 14:00 en 17:00 uur is er een DJ aanwezig en kunnen belangstellenden gezellig genieten van een hapje en een drankje.” Wie naar de opening komt, kan meedoen met een leuke winactie, waarbij Kim 5 luxe behandelingen (wassen, knippen en föhnen) ter waarde van 38,95 euro cadeau geeft.

Voor vragen of het maken van een afspraak is Hairlounge by Kim te bereiken via 06-18445225. Een impressie van de salon is te vinden op Instagram: @hairlounge.bykim en Facebook: Hairlounge by Kim.

Uit de krant