Afbeelding

Houke Hoeksma Trofee voor ‘alleskunner’ Peter Roubos

Algemeen 272 keer gelezen

OUDE-TONGE - Al sinds jaar en dag zet HSV The Islanders ieder jaar zijn meest bijzondere vrijwilliger in het zonnetje. De eervolle Houke Hoeksma Trofee ging dit jaar naar coach, trainer en alleskunner Peter Roubos.

Namens het bestuur werd de prijs uitgereikt met treffende woorden: “Als je bij de Islanders speelt, dan word je door deze top-vrijwilliger geholpen. Speel je bij honkbal 1, dan krijg je hulp van hem. Speel je bij honkbal 2, dan krijg je hulp van hem. Speel je bij de jeugd, dan krijg je hulp van hem. Speel je bij de dames, dan krijg je hulp van hem. Ben je net nieuw bij de vereniging, dan is hij er voor je. Peter is er altijd en voor iedereen. Een vriend voor iedere Islander, met tomeloze inzet, waar hij maar iets kan betekenen. Met heel veel trots hebben we dit jaar deze felbegeerde trofee uitgereikt aan de man die zich al jaren thuis voelt bij ons en waarvan we allemaal hopen dat hij zich er altijd thuis zal voelen.”

De Houke Hoeksma Trofee is in het leven geroepen in nagedachtenis aan misschien wel de meest enthousiaste, betrokken en geliefde vrijwilliger ooit, die helaas op 21-jarige leeftijd omkwam bij een noodlottig ongeval. Door de jaarlijkse uitreiking van deze trofee, blijft zijn naam voortleven binnen de vereniging.

Uit de krant