Sfeerimpressie van de appartementen in het plan Heerlijk Hernesseroord.
Sfeerimpressie van de appartementen in het plan Heerlijk Hernesseroord.

Druk bezochte presentatie nieuwbouwplan Heerlijk Hernesseroord

Algemeen Zakelijk nieuws 662 keer gelezen

MIDDELHARNIS - AM Zeeland werkt aan de realisatie van het woongebied Hernesseroord in Middelharnis. Onder grote belangstelling is het stedenbouwkundig plan voor de locatie Heerlijk Hernesseroord gepresenteerd.

Geïnteresseerden en omwonenden kregen via het volgen van de online webinar de allernieuwste impressies van de appartementen in deelgebied 1 en de grondgebonden woningen in deelgebied 3 te zien. 

De presentatie met sfeerimpressies van water en groenrijke buurtstraten werd gepresenteerd en uitgebreid toegelicht door projectontwikkelaar John Priem (AM Zeeland) en stedenbouwkundige Marnix de Vos (BVR).

‘Als je woningbouwplannen maakt voor een groene omgeving moet je daar respect voor hebben’, zegt John Priem, projectontwikkelaar van AM Zeeland. Het projectteam benadrukt in de presentaties dat ze elk stukje Hernesseroord hebben bekeken vanuit de vraag ‘hoe kunnen we ervoor zorgen dat het landschap overal doorheen loopt.’ 

Tijdens het webinar werden veel vragen ontvangen en beantwoord. Deze vragen en antwoorden, de getoonde presentaties en een opname van het Webinar zijn terug te kijken op de website www.heerlijkhernesseroord.nl

De daadwerkelijke start verkoop van het eerste deelgebied vindt naar verwachting in de eerste helft van 2022 plaats.

Uit de krant