Logo eilandennieuws.nl

Tabakswinkeltje bestaat 50 jaar

MIDDELHARNIS - Gisteren (zondag 1 augustus) was een belangrijke datum voor Ad en Janneke Visser. Het was die dag namelijk precies 50 jaar geleden (1 augustus 1971), dat ze voor het eerst de deur van het alom bekende Tabakswinkeltje op de Westdijk 44 in Middelharnis openden.

Leuk weetje is dat al lang voor 1971 was in dit kleinste winkeltje van de dijk een tabakswinkel was gevestigd. Het is nog steeds een tabakswinkel met een exclusief assortiment. Ze verkopen naast het standaardassortiment, sigaren en sigaretten die niemand anders op Flakkee verkoopt. Ad en Janneke Visser onderscheiden zich ook nog op een ander vlak, van alle andere winkels, ze hebben namelijk altijd tijd voor een praatje en bieden de persoonlijke service en vriendelijkheid van vroeger. Er zijn zelfs klanten die alleen langskomen voor een praatje. Wil jij meer weten over Flakkee en d’n Diek, en echte Flakkeese verhalen horen, stap dan gerust binnen.

Als je de winkel binnenstapt, waan je je 50 jaar terug in de tijd. De meubels zijn nog hetzelfde als in 1971. Dit is er niet aan af te zien, want Ad en Janneke onderhouden hun winkel met veel liefde en plezier. Ad is een echte muziekliefhebber, de muziek is dan ook altijd te horen op de achtergrond in de winkel. Hij weet je er ook alles over te vertellen en hij doet dit ook met veel plezier en passie.

Ad en Janneke staan elke dag samen in de winkel. In hun vrije tijd genieten ze samen van hun favoriete hobby, voetbal. Samen zijn ze groot fan van hun geliefde voetbalclub Ajax. In hun vrije tijd gaan ze naar Europese uitduels of genieten ze samen of met hun kinderen en kleinkinderen van de wedstrijden van hun favoriete club. En als er geen voetbal is, dan zijn ze te vinden op het water om heerlijk te varen met hun boot. Mensen die deze week op d’n Diek zijn: loop zeker even binnen bij Ad en Janneke om hen te feliciteren!

Meer berichten