V.l.n.r. Jelles van der Made, Jerco van der Made en Leendert de Bruine.
V.l.n.r. Jelles van der Made, Jerco van der Made en Leendert de Bruine.

Bij BouwMade draait alles om servicegerichtheid en maatwerk

Algemeen Zakelijk nieuws 1.726 keer gelezen

MIDDELHARNIS - BouwMade heeft een dubbele betekenis. Jelles van der Made (12) legt uit hoe het zit: “Made is een vorm van het werkwoord maken in het Engels, waarbij onze slogan zich aansluit: maak(t) uw klus compleet. Maar Made zit ook in onze achternaam.” BouwMade bestaat nu anderhalf jaar. Voorheen stond de zaak aan de Langeweg 24 in Middelharnis meer dan een kwart eeuw bekend als Hubo.

BouwMade is een doe-het-zelfzaak en timmerbedrijf. De naam is dus goed gekozen. “Wat we hier doen? Hout zagen en alles verkopen wat je nodig hebt als je gaat klussen. Van hamers tot verf, van schoenen tot elektra en van ijzerwaren tot pvc. En niet te vergeten alle soorten gereedschap. We zijn de winkel nu aan het verbouwen”, zegt de jongste generatie Van der Made, die de basisschool net heeft afgerond en heel regelmatig in het bedrijf van zijn vader Jerco is te vinden.

“Nog meer? Ja, je kunt hier ook oud ijzer inleveren. In de blauwe bak op het parkeerterrein. Eerst deed ik het alleen, maar het loopt zo goed dat ik mijn broer in dienst heb genomen…”

Van der Made senior en Leendert de Bruine beamen wat Jelles heeft verteld over BouwMade. “Servicegerichtheid en maatwerk, dat zijn echt onze kernwoorden. Onze kracht ligt onder andere bij het op maat zagen van hout, ook als het een plankje van 20 bij 20 centimeter moet zijn. Hout voor kasten, deuren, horren en ga zo maar door – we leveren alles op maat.”

Een andere kracht van het familiebedrijf is dat er veel parkeerruimte voor de deur is. Verder profiteren klanten van het feit dat BouwMade is aangesloten bij De Groene Vakwinkel, een landelijke inkooporganisatie.

Uit de krant