Afbeelding

Cars and Care: specialist in repareren en verzorgen van auto’s

Algemeen Zakelijk nieuws 1.100 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Ze zijn nog jong en toch lopen ze al een poosje mee in de autowereld. Sinds kort hebben Cars Breure en Rick de Bruin hun krachten gebundeld. Samen zijn ze het bedrijf Cars and Care gestart aan de Simon Stevinweg 5 in Middelharnis. “Onze kracht is dat we flexibel zijn, werk van topkwaliteit leveren én alles onder een dak kunnen aanbieden.”

De Bruin en Breure hebben de specialiteit van hun vorige bedrijven, Autoservice De Bruin en CD CarClean, nu onder één dak gebracht. Cars Breure is specialist op het gebied van autoverzorging. En dat is veel meer dan een doekje over de auto halen. “We gaan wel een stuk verder dan dat”, lacht Cars. “We doen lakcorrecties, verwijderen krassen en gebruiken een speciale coating die gegarandeerd 3 tot 5 jaar bescherming biedt. Ook kunnen we de auto van binnen helemaal reinigen. Als wij klaar zijn, is de auto weer in nieuwstaat.”

Rick de Bruin is automonteur in hart en nieren. Hij runde al een aantal jaar zijn eigen garage. “We willen ons onderscheiden door de kwaliteit die we leveren én door alles in eigen beheer te doen. Omdat we bijna niets uitbesteden, kunnen we voor de klanten gunstige prijzen hanteren. Naast autoreparaties kunnen we auto’s ook modificeren. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het.” Met de opkomst van de elektrische auto’s is ook op dat gebied specialist worden een belangrijk doel, vertelt Rick. “Dat betekent wel extra scholing, maar dat heb ik er graag voor over.”

Naast het poetsen en repareren zijn de twee autoliefhebbers ook begonnen met de verkoop van occasions. “We zien dat aan de ene kant als een service voor bestaande klanten die tegen een te dure reparatie aan lopen en kiezen voor een andere auto”, vertellen de twee bevlogen ondernemers. “Maar we willen daarmee natuurlijk ook nieuwe klanten aantrekken.”

Cars and Care is een universele garage. “Dat betekent dat mensen er met ieder automerk terecht kunnen, ook voor merkonderdelen. Die kunnen we uiteraard gewoon regelen voor de klant.”

Voor meer informatie over Cars and Care kunt u terecht op www.carscare.nl of bellen naar 06-23286688.

Uit de krant