Afbeelding

Melissant komende twee weken slecht bereikbaar door werkzaamheden N215

Algemeen 857 keer gelezen

De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N215 tussen Melissant en Dirksland. Tijdens de geplande werkzaamheden wordt de kruising Noorddijk en de parallelweg, tussen de rotonde Staakweg en de Noorddijk, geasfalteerd en opnieuw ingericht. Ook wordt het fietstunneltje afgerond.
Tijdens de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten. De omleiding staat ter plaatse aangeven met gele bebording. Soms worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Een overzicht van de afsluitingen staat hieronder.

Van maandag 10 tot en met vrijdag 28 mei 2021 is de parallelweg tussen de rotonde Staakweg, het fietstunneltje en de kruising Noorddijk afgesloten. Melissant is voor verkeer bereikbaar via de Julianaweg of de Noorddijk. Om de veiligheid van de fietsers te waarborgen, wordt de Noorddijk tussen de rotonde Noorddijk en Noorddijk nummer 16 van maandag 10 mei tot en met vrijdag 28 mei afgesloten.
Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 mei 2021 is de kruising Noorddijk en de parallelweg, tussen de rotonde Staakweg en de Noorddijk, afgesloten. Melissant is voor verkeer alleen bereikbaar via de Julianaweg. De Noorddijk tussen de rotonde Noorddijk en Noorddijk nummer 16 blijft afgesloten tot vrijdag 28 mei.

De aannemer werkt van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot en met 17.00 uur. Buiten de werktijden blijft de weg afgesloten. Alle direct aanwonenden langs het werkvak worden door de aannemer geïnformeerd over de plaatselijke omleidingen en bereikbaarheid.

De omleiding voor fietsers staat langs de weg aangegeven met borden.

Een uitgebreid overzicht van de alle werkzaamheden en omleidingen staat op www.pzh.nl/n215.

Melissant/Dirksland

Van 10 tot en met 28 mei is Melissant tijdelijk nog slechter bereikbaar dan nu. Dat heeft alles te maken met de geplande werkzaamheden aan het wegdeel tussen de Parallelweg en de rotonde bij de Noorddijk. Ook worden de werkzaamheden het fietstunneltje bij de rotonde afgerond. De N215 zelf blijft wel gewoon open voor verkeer.

Uit de krant