Logo eilandennieuws.nl

Glasvezel Informatiepunt in Dirksland geopend

DIRKSLAND - Afgelopen zaterdag 1 mei is het Glasvezel Informatiepunt Dirksland officieel geopend door wethouder Tea Both-Verhoeven van gemeente Goeree-Overflakkee en Piet Grootenboer, directeur van DELTA Fiber Netwerk.

“In deze tijd is het een noodzakelijkheid om een goede en snelle verbinding te hebben. Juist nu zie je hoe belangrijk de goede verbinding is voor de sociale contacten: opa’s en oma’s die hun kleinkinderen kunnen zien via Teams, Zoom of FaceTime, contact met collega’s via de laptop of jongeren die veel online studeren. Dit wordt in de toekomst ook steeds belangrijker; het is een groter deel van ons leven geworden”, aldus wethouder Both-Verhoeven.

Glasvezel Informatiepunt

Met de versoepeling van de coronamaatregelen mogen winkels weer open. Hierdoor kan ook het Glasvezel Informatiepunt aan de Ring 119 in Dirksland open. Hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of een andere vraag over glasvezel? De adviseur staat voor u klaar!
De openingstijden zijn: Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Men houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Dirksland, Herkingen en Melissant op gavoorglasvezel.nl.

Meer berichten