Afbeelding

Grotere verkoopwagen voor Landwinkel ‘t Zand

Algemeen Zakelijk nieuws 398 keer gelezen

DEN BOMMEL - Landwinkel 't Zand uit Den Bommel heeft een andere verkoopwagen. Afgelopen donderdag konden de marktbezoekers in Den Bommel de wagen voor het eerst bewonderen.

Corina Lokker van de landwinkel is blij met de nieuwe aanwinst. “De oude kar was echt aan vervanging toe. De nieuwe wagen is strakker en moderner, heeft een koeling en is ook groter. Daardoor kunnen we een groter assortiment van onze streekproducten kwijt. De wagen is ook een stuk praktischer, we hoeven geen zeilen meer te bevestigen. We kregen leuke reacties van onze klanten, die onze Paasactie waardeerden en de nieuwe wagen erg mooi vinden. En ook verkoopmedewerkster Joyce, een echte Bommelse die elke donderdag in de kar staat, is blij met de nieuwe aanwinst.”

De verkoopwagen wordt iedere donderdag met de tractor naar de markt gebracht. “Daar onderscheiden we ons toch weer mee”, lacht Lokker. “Dat blijft een mooi gezicht en het past ook gewoon bij ons.” Een andere verkoopwagen is natuurlijke een flinke investering, zeker in coronatijd. Dat laatste was voor Anton en Corina Lokker juist een stimulans. “Dichtbij huis je lokale streekproducten kopen is in opkomst. Er is echt vraag naar.”

Voor de omzet heeft Landwinkel 't Zand de verkoopwagen niet per se nodig. Den Bommel is ook de enige markt waarop de verkoopwagen te bewonderen is. “We hebben het heel erg druk met onze landwinkel. Op de markt staan zien we echt als een service, met name richting de (oudere) inwoners van Den Bommel. Ze kunnen hun bestellingen bijvoorbeeld ook op de markt afhalen. We vinden het daarnaast ook belangrijk om in contact te blijven met de inwoners van het dorp.”

Uit de krant