Afbeelding

Bakkerij Wolfert neemt bakkerij Lekker Gebakken over

Algemeen Zakelijk nieuws 3.164 keer gelezen

DEN BOMMEL - Bakkerij Lekker Gebakken in Den Bommel heet sinds vorige week dinsdag 6 april Bakkerij Wolfert. "De overname van de bakkerij was een leuke, nieuwe uitdaging die op mijn pad kwam", zegt Jaco Wolfert, de nieuwe eigenaar. De overname van de bakkerij verloopt soepel, mede dankzij de goede samenwerking tussen Jaco en vorige eigenaar, Klaas van Prooij.

Jaco Wolfert leerde het vak door de jaren heen bij verschillende bedrijven en vindt het erg leuk om een eigen onderneming te hebben. Daarom vindt hij het niet erg dat hij om 03:00 uur in de nacht moet beginnen met het bakken van broden. "Buiten dat om kan ik als ondernemer mijn eigen tijd indelen, dat is een leuke bijkomstigheid." Alle zakelijke taken die komen kijken bij het hebben van een eigen bakkerij zijn nog wel even wennen, aldus de bakker.

Klanten komen vanaf heel Goeree-Overflakkee en omstreken naar de bakkerij in Den Bommel gereden. Volgens Jaco Wolfert heeft dit te maken met de goede kwaliteit en de smaak van het brood en de gebakjes die bij de bakkerij te verkrijgen zijn. "Daarnaast proberen we ook elke week lekkere, aparte snacks aan te bieden."

Vandaag (dinsdag 13 april) begint Bakkerij Wolfert met een kennismakingsactie voor klanten: een goed gevulde tas met een brood naar keuze, vier kaaspunten, een zak witte bollen, een zak krentenbollen en een boterkoek voor 10 euro. "Een mooie actie om klanten kennis te laten maken met de bakkerij", vindt Wolfert.

Voor de toekomst heeft Jaco nog veel ideeën voor Bakkerij Wolfert. De bakker ziet genoeg groeimogelijkheden voor de bakkerij in Den Bommel. Hij gaat deze nieuwe uitdaging dan ook met veel enthousiasme aan. Bakkerij Wolfert is te vinden aan de Emmastraat 29 in Den Bommel. Mensen die het leuk vinden, kunnen de bakkerij ook volgen op Facebook en Instagram (even zoeken op bakkerijwolfert).

Uit de krant