Logo eilandennieuws.nl
Ingezonden mededeling

Bijzonder slapen op de Waddeneilanden, dat kan met deze tips

Om een eiland te bezoeken hoef je niet beslist een vliegtuig in te stappen. Sterker nog, als bewoner van een Waddeneiland hoef je niet eens je huis uit. Natuurlijk wil je in de zomervakantie waarschijnlijk wel op vakantie. Mogelijk zijn er Waddeneilanden die je nog niet bezocht hebt, maar dit wel graag een keer wilt doen. Waarom zou je dat dan niet dit jaar gaan doen? Huur een auto via www.easyterra.nl en trek er vervolgens op uit om ook een ander Waddeneiland te kunnen ontdekken en ervaren. Deze eilanden zijn natuurlijk heel geschikt als je een paar daagjes ertussenuit wilt. Ook zul je hier heerlijk tot rust kunnen komen, vooral als je een slaapplek bij één van de onderstaande accommodaties regelt.

Havenhotel Texel

Heb je een auto gehuurd via EasyTerra Autohuur? Regel dan direct ook een slaapplek, bijvoorbeeld bij Havenhotel Texel. Dit ligt in de haven van Oudeschild, een prachtig dorp. Havenhotel Texel is zonder twijfel charmant te noemen, terwijl beleving en gastvrijheid hier als heel belangrijk gezien wordt. Het is wel een klein hotel, het beschikt namelijk over maar zes kamers. Dit is eigenlijk best wel leuk, het zorgt namelijk voor een intieme sfeer. De kamers zijn bovendien comfortabel en leuk ingericht, waarbij ook zeker rekening gehouden is met de kleuren van Texel. Vanuit Havenhotel Texel zul je bovendien uitzicht hebben op de haven, hierdoor zie je vaak twee- en driemasters voor de deur liggen. Vanuit de brasserie heb je bovendien een mooi uitzicht over de Waddenzee.

Loodshotel

Ook zou je naar Vlieland kunnen gaan, waar je kunt slapen bij het Loodshotel. Hier kun je terecht voor een comfortabele nachtrust, terwijl ze ook leuke arrangementen aanbieden. Hierbij kun je onder meer denken aan een Vliewielers-arrangement. Dit bestaat uit de overnachtingen, maar ook uit onder andere het huren van een fiets. Op geselecteerde kamers zijn bovendien honden welkom, dus met je huisdier kun je in principe ook bij het Loodshotel komen. Het ligt aan de Dorpsstraat 3 in Oost-Vlieland, waar je sinds kort ook een nieuw deel vindt. Dit heet het Loods Logement. Hier zul je een hele beleving ervaren, net zoals een ultieme gastvrijheid. Dit komt bijvoorbeeld doordat elke Charme kamer een eigen gaskachel heeft.

ZandtaanZee

Wil je graag naar Schiermonnikoog gaan? Je kunt dan een kamer boeken in ZandtaanZee. Dit is het meest noordelijke hotel van ons land, wat dus gelegen is op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Als je wilt genieten van de prachtige natuur die dit Waddeneiland te bieden heeft dan is Strandhotel ZandtaanZee zeker een aanrader, dit is namelijk echt de perfecte locatie hiervoor. Het is namelijk het enige hotel direct aan het strand van Schiermonnikoog, terwijl ZandtaanZee ook bekend staat om de gastvrijheid en een ongedwongen en relaxte sfeer. Op het grote terras in de duinen kun je bovendien heerlijk ontspannen nadat je eerst een grote wandeling door de natuur van het eiland hebt gemaakt.

Anemoone

Heb je al eens geslapen op een boerderijcamping? Nee? Nou, dan is Anemoone echt een aanrader. Hier zul je namelijk midden in de Texelse natuur kamperen bij een boer. De boerderijcamping ligt aan de Maaikeduinweg 10 in De Koog, waardoor je dichtbij het uitgestrekte Noordzeestrand zult zitten. Je kunt bij Anemoone trouwens helemaal naar wens kamperen. Dit kan bijvoorbeeld in je eigen tent of caravan, maar je zou ook kunnen overnachten in een luxe en volledig ingerichte Jutterstent die aangeboden wordt door Anemoone. De boerderijcamping biedt bovendien gratis Wi-Fi aan op het hele terrein, dus hierdoor zul je niet helemaal afgesloten worden van de moderne wereld. Leuk voor de hele familie!

Meer berichten