CDA kandidaat Tweede Kamer Huibert van Rossum gaat voor Goeree-Overflakkee | Eilanden-Nieuws
Logo eilandennieuws.nl
<p>Huibert van Rossum (Foto: Leonard Walpot).</p>

Huibert van Rossum (Foto: Leonard Walpot).

CDA kandidaat Tweede Kamer Huibert van Rossum gaat voor Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 16 januari is de Huibert van Rossum gekozen op plek 42 op de Tweede Kamer kieslijst van het CDA. Van Rossum: "Bijzonder eervol om in deze tijd je te mogen inzetten voor de toekomst van Nederland en ook mijn woongebied." De van oorsprong op Goeree-Overflakkee afkomstige Van Rossum woont nu in Gouda, maar heeft een stevige verbondenheid met het eiland.

Van Rossum zal zich als regiokandidaat inzetten voor de gebieden in de Randstad die te vaak buiten beeld zijn. "Mijn geboortegrond Goeree-Overflakkee heeft geen eigen vertegenwoordiging die de belangen van het eiland politiek in Den Haag behartigt." Samen met onder andere de Flakkeese CDA-fractievoorzitter Daniël Huising trekt Van Rossum op om de belangen van Goeree-Overflakkee meer op de radar te krijgen. Van Rossum is geboren op Goeree-Overflakkee en heeft hier tot zijn studietijd gewoond en op school gezeten. "De band met je geboortegrond waar ik twintig jaar van mijn leven heb liggen zijn onderdeel van wie ik ben, als ik me nu kan inzetten om hier iets voor te betekenen doe ik dat graag."

Huibert van Rossum richt zich als regiokandidaat op de gebieden in de Randstad waar hij een sterke verbondenheid mee heeft. Hij woont in Gouda met vrouw en drie kinderen. Is geboren op Goeree-Overflakkee en werkt voor de haven van Rotterdam. Hij is kandidaat op de Tweede Kamerlijst voor het CDA op nummer #42. Meer info: www.huibert.nu.

Meer berichten