Afbeelding
Foto: Shutterstock

Stichting ZIJN organiseert Mantelzorgcafé

Algemeen 208 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Stichting ZIJN organiseert op donderdag 25 april voor de eerste keer een mantelzorgcafé in de avond. Mantelzorgers en hun verzorgden zijn deze avond van harte welkom in het Wijkcentrum in Middelharnis. De stichting heeft Rosanne Teeuwen en Marja Dekkers uitgenodigd om een presentatie te verzorgen, zij zijn beiden werkzaam als ergotherapeut bij CuraMare.

Rosanne en Marja geven advies en begeleiding op elk gebied van het dagelijks leven waar mensen met een ziekte of beperking belemmeringen bij kunnen ervaren. Zoals wassen, aankleden, huishoudelijke taken of verplaatsen. Hoe kunnen mantelzorgers dit zo lang mogelijk samen met hun verzorgden zelfstandig blijven doen zonder overbelast te raken.

Het mantelzorgcafé vindt plaats in het Wijkcentrum in Middelharnis, Doetinchemsestraat 27 van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee staat klaar. Stuur voor meer informatie of om aan te melden een e-mail naar e.claase@zijngo.nl. Graag uiterlijk 22 april aanmelden. Bellen kan ook naar 0187-483366, optie 2.

Uit de krant