(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Lionsclub GO organiseert de Lions Golfcup voor het goede doel

Algemeen 248 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Lions Club Goeree-Overflakkee kondigt met trots hun aanstaande tweede golfevenement aan, dat plaatsvindt op 25 mei in Melissant. “Dit belooft een dag vol sportiviteit, gezelligheid en netwerkmogelijkheden te worden, allemaal in het teken van het goede doel.”

Het evenement, dat uitblinkt door het unieke Texas Scramble-format, zal teams van vier spelers zien strijden over 18 holes. Het spel belooft zowel spannend als toegankelijk te zijn, waardoor golfers van alle niveaus welkom zijn om deel te nemen. Daarnaast is er ook een golfclinic gepland, waar beginners en geïnteresseerden de kans krijgen om hun golfvaardigheden te verbeteren onder leiding van deskundige instructeurs.

De opbrengsten van dit evenement gaan naar twee bijzondere doelen. Een deel van de verzamelde fondsen is bestemd voor de Feel Good Tour met Ger Vos, een initiatief dat zich inzet voor het welzijn van ouderen en eenzamen door middel van muziek en entertainment. Lions Goeree Overflakkee nodigen daar 120 mensen van Goeree-Overflakkee voor uit. Het resterende deel van de opbrengsten steunt de LeeuwInn op het Noordzeepark, een project dat zich richt op het bieden van recreatiemogelijkheden voor minderbedeelden gehandicapten.

Naast de wedstrijd staat er ook een loterij op het programma, met een scala aan mooie prijzen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een barbecue, waar alle deelnemers, vrijwilligers en supporters kunnen genieten van heerlijke gerechten en goede gesprekken.

Dit golfevenement belooft niet alleen een dag vol plezier te worden, maar biedt ook kans om te netwerken met andere professionals en betrokkenen uit de regio Goeree Overflakkee en daarbuiten. De Lions Club Goeree Overflakkee nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. “Of u nu een ervaren golfer bent, iemand die interesse heeft in het leren van de sport, of iemand die gewoon wil genieten van een gezellige dag voor het goede doel, er is voor elk wat wils.”

Neem voor inschrijven en meer informatie over het evenement contact op met De Lionsclub via mail: lionsgolfcup@outlook.com.

Uit de krant