Rommelmarkt in Langstraat

zaterdag 3 juni 2023 10:00 tot 15:00

Op zaterdag 3 juni organiseert de belangenvereniging Langstraat, van 10:00 tot 15:00 uur, weer een oergezellige rommelmarkt. Dit vindt plaats in en nabij het verenigingsgebouw ‘De Keet’ aan de Beatrixstraat 22 in Langstraat (één kilometer voorbij Achthuizen). De opbrengst van deze markt is bestemd voor het onderhoud van het verenigingsgebouw. Heeft u nog overtollig speelgoed, huisraad of andere zaken op zolder of in de schuur staan? We nemen het graag in ontvangst. Bijna alles is welkom behalve grote meubels, computers en grote tv’s. U kunt dit nog brengen op zaterdag 27 mei van 15.30 tot 17.30 en op vrijdagavond 2 juni vanaf 19:00 tot 21:00 uur. 

Wat kunt U verwachten op de rommelmarkt: uiteraard veel rommelmarktspullen, maar ook kleding, enveloppen trekken, sjoelen en de de boodschappenmand (raden naar het bedrag). Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en is er volop te drinken en te eten. Er is ruime parkeer gelegenheid achter ‘De Keet’. U bent van harte welkom! Tot zaterdag 3 juni.