Afbeelding
Foto: eigen foto repair cafe

Ook in 2023: Weggooien Mooi Niet

zaterdag 4 februari 2023 10:00 t/m 12:00

In het mooi nieuwe pand van Goed voor Goed hebben ook de spullen van het Repair Cafe een plekje gekregen. Zaterdag 4 februari zien we u graag voor de eerste Repair ochtend van 2023. Onze vrijwilligers zitten dan weer klaar, om met veel enthousiasme én met u samen te gaan repareren. Want ons motto is en blijft: weggooien, mooi niet.

We helpen u graag met allerlei reparaties. Als u het kapotte voorwerp naar binnen kunt dragen gaan wij proberen het te maken. U kunt dan denken aan allerhande elektronica, textiel, gereedschap en speelgoed. Dat lukt in ongeveer de helft van de gevallen! Zo werken we aan een duurzamere wereld met minder afval.

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied

Reparaties zijn gratis, ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen voor uw eigen rekening. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café. De artikelen graag schoon en droog aanbieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 9 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12.00 uur. Voor meer informatie: Repaircafe.org